В отворено писмо до Станиславова членове на групата Район Красно

...
  В отворено писмо до Станиславова членове на групата Район Красно
Коментари Харесай

Жители на Красно село искат оставката на кмета Росина Станиславова

 

В отворено писмо до Станиславова членове на групата " Район Красно село – разпоредителност и решения за бъдещето " упорстват тя да освободи поста по отношение на установяването на спор на ползи за трети път от КПКОНПИ. 

Недоволните от ръководството на Станиславова напомнят, че за регион " Красно село " бе спряна програмата на Агенция за обществено подкрепяне " Топъл обяд ", не бе удължена програмата " Патронажна грижа ", ориентирана също към най-възрастните хора и хора, попаднали под карантина поради Коронавирус епидемията, до момента в който във всички останали региони в Столична община, програмата се удължи. 

Заради Вас бяха спрени 44 плана на цивилен организации в цяла София по Програма " Европа ", пишат още жителите на Красно село. 

Те упрекват Станиславова и, че " заради непросветеност бяха върнати близо 500 000 лева, планувани за ремонт на тротоари и улици ", както и че не се е справила с косенето на зелени площи в квартала. 

Общината ни се ръководи непрозрачно и е като фракция. Драстично се забавиха градежите на детски градини. Не изпълнихте нито едно от обещанията си по време на предизборната Ви акция, а точно: " Връзка с жителите ", качествено административно " Обслужване ", " Прозрачност " и отчетност на общината, навреме решение на всички проблеми, свързани с " Градската среда ", както и " Експертен екип " в общината, който да може да носи отговорност.
За първите две години от Вашия мандат " Красно село " и ние, неговите поданици, се превърнахме в заложници на една неработеща община, завладяна от злоумишлен, незапознат и проявяващ човеконенавистническо отношение към елементарните жители областен кмет, настояват още в отвореното писмо поданици на Красно село.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР